Det sociale liv

Kalundborg Muay Thai


Den uformelle tone

Der er en meget uformel tone i klubben, og vi bestræber os på at samle folk omkring forskellige aktiviteter og arrangementer i klubben.

Upcoming Fighters, Fight Night, Glory, DM, workshops og træningsseminarer

Klubmedlemmerne er gode til at støtte hinanden, også når der er en som skal i kamp. Opbakning til træning, i ringhjørnet og blandt tilskuerne er vigtig. Så sørger vi for at fylde bilerne op og tager afsted. Det kan også være seminarer, hvor vi får besøg af trænere fra andre klubber. Eller seminarer, hvor enkelte tager til f.eks. Jylland og deltager på eget initiativ. Selvom der er ikke er kæmpere fra klubben repræsenteret på fight card’et, tager vi ind og ser nogle af de store stævner.

Fastelavn, sommerfest og julefrokost

Derudover afholder vi andre arrangementer i klubber af mere social karakter. Det giver god anledning til at styrke de sociale relationer i klubben.

Når medlemmerne kan have det sjovt sammen uden for træningsrammerne, så er de også mere motiverede for at komme til træningen og bidrage til den gode tone. Og der er da også flere, som dukker op i god tid før træning, eller trækker den efter endt træning for at få en hyggesnak med de andre medlemmer.

GRATIS PRØVETIME